Narrativ tilgang

Vi udvikler alle sammenhængende fortællinger (narrativer) om os selv og det, vi oplever. Livet fortolkes, mens vi lever det, og vi forsøger hele tiden at skabe mening.

Narrative samtaler giver mulighed for at inddrage hidtil oversete dele af livsfortællingen. De er en hjælp til at komme fri af negative identitetsfortællinger, fordi de giver os fornyet mulighed for at skabe overblik over hændelser og sammenhænge i livet.

Som narrativ terapeut kan jeg hjælpe dig til at få øje på hidtil overset fortællinger i dit liv. Det giver mulighed for at skabe en mere rummelig og nuanceret fortælling, som giver dig et bredere fundament at stå på i livet.

Menneskesyn

Mit udgangspunkt er, at livet er en gave, samt at alle mennesker har en værdi og værdighed, der aldrig må krænkes. Vores personlighed formes gennem vores valg og handlinger – og i mødet med andre mennesker. Vi er skabt som relationelle og ansvarlige individer, der har brug for tæt samspil med vores medmennesker. Et menneske rummer altid mere, end man ser ved første øjekast.

Mødested

Samtalerne finder sted i et værelse, der er indrettet til formålet på min hjemmeadresse. Er der behov for det, kan terapien også finde sted i dit eget hjem.

Priser

Individuelle terapisamtaler: En time – 700 kr.

Eventuelle transportudgifter tillægges prisen.

Etik

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Alle medlemmer i Dansk Psykoterapeutforening skal følge foreningens etiske regelsæt. De etiske regler sikrer klienterne kvalificeret psykoterapi og de bedste muligheder for at fremme deres personlige udvikling og psykiske sundhed. Du kan læse reglerne her.

Ring i dag

Som narrativ terapeut kan jeg hjælpe dig til at få øje på hidtil oversete fortællinger i dit liv.